3 produse naturale pentru o piele bună de sărutat

Pielea este organul cu cea mai mare întindere, și este prima barieră a organismului care relaționează cu factorii externi.

Dar este și cel mai expus organ la procesul de îmbătrânire, la acţiunea factorilor din mediul înconjurător, fiind prima care suportă și pe care se văd  consecinţele comportamentului nostru.

Mâinile, cartea de vizită a unei femei

Mâinile sunt cele mai utilizate instrumente ale corpului. Cu ele facem o sumedenie de lucruri: scriem la mână sau la tastatură, îngrijim copiii, ținem cartea pe care o citim, pregătim mâncarea și…spălăm vase. Foarte multe femei nu poartă mănuși de plastic în timpul acestui proces, ceea ce face ca mâinile să sufere de pe urma acțiunii agresive a detergenților care usucă pielea, atacă unghiile, produce o exfoliere masivă și contribuie la îmbătrânirea prematură a acestora.

Se știe că dacă machiajul și vestimentația pot întineri o femeie cu câțiva ani, pielea mâinilor și a trădează adevărata vârstă, fiind cartea de vizită a unei femei.

Utilizarea zilnică a Cremei pentru mâini Alexandra împiedică ridarea şi îmbătrânirea timpurie a mâinilor. Protejează mâinile în cazul activităţilor care necesită un contact îndelungat cu apa şi detergenţii. Datorită ingredientelor pe care le conține formează un strat protector pe suprafaţa pielii, ca o mănuşă invizibilă care protejează pielea palmei în cursul întregii zile. Este de neînlocuit şi vara şi iarna, pentru că împiedică uscarea pielii, o protejează de frig, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii mâinilor şi îngrijeşte cuticulele.

Igienizează-ți mâinile atunci când nu te poți spăla cu apă și săpun

Pentru menținerea mâinilor într-o stare de curățenie și igienă se recomandă folosirea Gelului de mâini Alexandra, care se folosește mai ales atunci când venim în contact direct cu suprafețe expuse folosirii publice și nu ne putem spăla pe mâini: mijloace de transport în comun, înainte de a lua o gustare într-un loc public, după ce folosim banii, etc.  Se utilizează o cantitate suficientă de gel, masând mâinile până la uscare și curățare. Nu necesita clătire.

Nu neglija pielea corpului!

O piele catifelată, bine îngrijită, este atuul intim al unei femei. Nu neglija pielea corpului! Utilizează zilnic Laptele pentru corp – Hof.Viodana, mai ales după duș, pe pielea încă umedă, deoarece protejează pielea de efectele nocive ale factorilor de mediu, previne îmbătrânirea prematură a acesteia, îi conferă un aspect catifelat prin hidratarea în profunzime pe care o aduce, menţine  echilibrul hidro-lipidic al pielii şi reglează pH-ul pielii.

Articol preluat de pe aquiahora.ro.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*