Beneficiile surprinzătoare ale cepei pentru sănătate

Ceapa este cultivată și consumată în întreaga lume. Aceasta este de regulă servită crudă sau fiartă. Ceapa are un gust puternic și o aromă înțepătoare. Deși este specifică unui stil de cultură temperată, aceasta poate fi de fapt cultivată într-o gamă largă de condiții climatice precum cele temperate, tropicale sau subtropicale.
Ceapa cu bulb nu este altceva decât planta scurtă cu frunze cărnoase. Aceasta acționează ca o rezervă de alimente care ajută planta să supraviețuiască în condiții meteorologice dure. Ceapa s-ar putea să te facă să plângi la început, dar vei râde pe termen lung dacă vei învăța să te bucuri de beneficiile fără limite ale consumului său în diverse forme și preparate. Unele dintre avantajele acesteia sunt chiar surprinzătoare.

Care este istoria cepei?
Vechea origine a cepei se întinde în partea de vest și de est a Asiei. Există numeroase specii de ceapă găsite peste tot în lume, ceea ce înseamnă, în principiu, că acestea au fost cultivate în întreaga lume probabil în același timp. Înregistrările sugerează faptul că ceapa a început să fie folosită în China în anul 5000 î.Hr. – mai mult din cauza durabilității bulbului de transport și depozitare. Egiptenii vechi erau cunoscuți pentru dorința lor de a respecta legumele, având în vedere forma sa sferică și inelele concentrice care reprezentau un simbol al vieții veșnice. De fapt, ceapa a fost folosită și în cadrul ritualurilor de înmormântare egipteană antică.

CONTINUARE – Vezi beneficiile surprinzătoare ale cepei pentru sănătate


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*