Consumă sfeclă pentru reglarea colesterolului

Încă din Antichitate, sfecla roșie este recunoscută pentru beneficiile sale asupra organismului și asupra sănătății fizice și mentale. Consumată în cantităţi moderate şi preparată conform indicațiilor specialiștilor, sfecla roșie este cu adevărat un aliment minune.

Sfecla roșie reprezintă un complex unic de vitamine și minerale, precum tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanți și fier. Sfecla roșie poate vindeca tumori, afecțiuni ale ficatului, afecțiuni cardiovasculare, digestive, previne cancerul, întărește imunitatea și este un puternic antiinflamator, detoxifiant și energizant.

Unul dintre numeroasele beneficii ale sfeclei roșii este și faptul că scade nivelul colesterolului, asociat adesea cu hipertensiunea.  Sfecla roșie se poate consuma sub diverse forme,  o putem stoarce și bea sucul, o puem consuma crudă sub formă de salată sau fiartă, în supă sau în piureuri, la cuptor etc.

CONTINUARE – Consumă sfeclă pentru reglarea colesterolului


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3

Ai ceva de adăugat?...

*