Pătrunjelul și efectul benefic pe care îl are asupra tenului. Cum îl utilizezi

Pătrunjelul este una dintre cele mai iubite plante aromatice, fiind folosit de cele mai multe ori pentru a da savoare supelor, salatelor și sosurilor. Un lucru mai puțin știut este faptul că datorită proprietăților curative pe care le are pătrunjelul poate fi folosit atât ca medicament ce poate trata numeroase afecțiuni precum litiaza biliară, guta, și, mai ales în cosmetică, pentru a trata probleme ale tenului precum acneea care dă atâtea bătăi de cap adolescenților și adulților deopotrivă.

Deși pare greu crezut, aplicarea unei măști cu această plantă atât de accesibilă tuturor te poate scăpa în 30 de zile de povara acneei, a ridurilor și a petelor de pe față și asta deoarece pătrunjelul este o bogată sursă de mangan și potasiu, ceea ce îi și conferă astfel de proprietăți miraculoase regeneratoare.
În cele ce urmează îți vom spune ce trebuie să faci pentru a te bucura de puterea curativă și a simți eficiența acestei măști naturale pentru care tenul tău mai mult ca sigur că îți va mulțumi.

CONTINUARE – Pătrunjelul și efectul benefic pe care îl are asupra tenului. Cum îl utilizezi


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4

Ai ceva de adăugat?...

*