Pătrunjelul și efectul benefic pe care îl are asupra tenului. Cum îl utilizezi

Mod de preparare mască

În primul rând trebuie să ai grijă ca ingredientele din care prepare masca să fie proaspete. Ingredientele de care ai nevoie sunt două linguri de pătrunjel proaspăt, 200 ml de apă și o lingură de zeamă de lămâie. Ca substituent pentru zeama de lămâie se poate utiliza și oțet de cidru.
Odată ce te-ai înarmat cu ingredientele necesare iată care este planul de atac pentru anihilarea problemelor tenului tău.
Se pune pătrunjelul la fiert în cei 200 ml de apă timp de 15 minute. Se ia apoi de pe foc și se lasă la răcit. Odată ce s-a răcit se poate adăuga zeama de lămâie sau după caz oțetul de cidru. Se amestecă bine și apoi se pune la frigider. De preferabil ar fi să păstrezi preparatul într-o sticlă de sticlă pentru o mai bună conservare a acestuia.
Aplică această mască dimineața și seara pe tenul tău, lasând-o să acționeze 10-15 minute după care clătește zona cu apă călduță.
Aplicând o timp de o lună zilnic această loțiune vei putea observa cum tenul tău întinerește, cum petele dispar, inflamația provocată de acnee se reduce văzând cu ochii, dispărând și ea, ca dealtfel și roșeața și iritațiile.
Această mască nu doar că îți va curăța în profunzime fața, ci și albește și ajută șa închidera porilor.

CONTINUARE – Pătrunjelul și efectul benefic pe care îl are asupra tenului. Cum îl utilizezi


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4

Ai ceva de adăugat?...

*