Plantele te ajută să filtrezi aerul din casă. Ce îți recomandăm să alegi

Preocupat doar de asigurarea unei hrane lipsite de aditivi alimentari, omul uită cât de mult rău îi provoacă și chimicalele din aer. Pericolul cel mai mare este la locul de muncă, asta din cauza aglomerației, a aerului condiționat și a produselor de birotică și papetarie, ca să nu mai enumerăm chimicalele din imprimante și calculatoarele. Toate „muncesc” din greu pentru asigurarea unui aer toxic, plin de compuși organici volatili, cu formaldehida cea mai toxică substanță. Acest gaz iritant este eliminat în aer de mobilier, dar poate fi întâlnit și în mochete, cartoane, în hârtie sau vopseaua de pe pereți.

Ei bine, în acest mediu deloc propice unui stil de viață sănătos, plantele de interior reprezintă o alternativă eficientă și un aliat de nădejde în lupta cu poluanții din aer. În plus, plantele influențează umiditatea și ameliorează calitatea aerului, absorbind dioxidul de carbon în schimbul căruia primim oxigen din belșug.

Înainte de a enumera câteva plante benefice, trebuie să țineți cont, înainte de a „investi” într-un asemenea mediu înconjurător, de gradul de luminozitate și de căldura din birou! Așadar, iată ce îți recomandăm să alegi:

 

 

 

CONTINUARE – Vezi plantele te ajută să filtrezi aerul din casă. Ce îți recomandăm să alegi


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ai ceva de adăugat?...

*