Importanța cremei de noapte. Cum obții un ten regenerat?

 

Pentru că în timp ce crema de zi are rolul de a ne oferi protecție față de razele UV și praful din atmosferă menținându-ne fața hidratată, crema de noapte regenerează pielea și o hrănește în profunzime, îi conferă elasticitate și luminozitate. Ar trebui folosită de timpuriu, iar mamelor le revine datoria de a-și învăța copiii – nu contează dacă sunt fete sau băieți – să-și îngrijească tenul încă din adolescență și să folosească creme adecvate acestei perioade din viața lor, mai ales noaptea când are loc un proces intens de regenerare.

Chiar e important să avem o cremă de zi și una de noapte?

Este! – ne răspunde expertul în cosmetologie dr. Anca Daniela Raiciu.

Ce cremă de noapte ne recomandați?

În portofoliul HOFIGAL există produse cosmetice diverse, de noapte, de zi, produse premiate cu aur internațional, toate la prețuri extrem de accesibile. Astăzi o să vă vorbesc despre crema de noapte Ciuleandra, ce are un triplu efect:  previne, atenuează și întârzie îmbătrânirea  naturală a pielii prin susținerea proceselor regenerative și restructurante ce au loc în timpul nopții.

Acest lucru se datorează componentelor sale și mă refer la uleiurile vegetale  de armurariu, cânepă, mușetel, la extractul de spirulină care stimulează microcirculatia și la sucul de aloe vera cu un profund efect hidratant și anti-aging.

Există un truc de aplicare a cremei de noapte?

Există mai multe!

În primul rând, nu trebuie pusă o cantitate insuficientă,  dar nici excesivă. Un bob de mazăre, cum se spune, este suficient!

În al doilea rând, crema de noapte trebuie să fie aplicată atât pe gât cât și pe decolteu, pentru fiecare dintre acestea folosindu-se câte o nouă cantitate.

În al treilea rând, crema se aplică prin mișcări circulare, ascendente, prin masaj. Un masaj blând, de câteva minute activează circulația sângelui la nivelul feței și favorizează pătrunderea cremei în piele. De aici încolo crema ”va ști” singură ce are de făcut pentru a aduce beneficiile vizate! – ne asigură interlocutoarea noastră. O demachiere bine făcută așa cum am explicat în articolul Machiajul zilnic afectează tenul! Ce e de făcut? și aplicarea cremei de noapte cu o jumătate de oră înainte de a merge la culcare, reprezintă garanții ale unui ten curat și sănătos, condiții fără de care nu putem vorbi despre frumusețe!” – conchide dr. Anca Daniela Raiciu.

Consultă pe site-ul HOFIGAL secțiunea de cosmetice și comandă produsele adecvate necesităților tale și tipului de ten.

Articol preluat de pe aquiahora.ro


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*