Plante medicinale pentru slăbit

O mare parte din populație s-a confruntat cel puțin o dată cu această problemă – cum să scăpăm de kilogramele în plus. Există atât de multe sfaturi pe internet care se contrazic, încât ne este greu să distingem sursele de încredere și să alegem cea mai bună soluție. Ca și cum nu ar fi de ajuns, odată cu testarea diferitelor cure de slăbit, ne dăm seama că ce a funcționat pentru prietena noastră cea mai bună nu are nici un efect pentru noi. În plus, curele de slăbire ne slăbesc organismul, fără a ne oferi efectele dorite, ceea ce ne face să credem că nimic nu funcționează.

Plante medicinale pentru slabitÎnsă, întorcându-ne spre natură, ne dăm seama că aceasta ne oferă cele mai bune soluții și pentru această problemă, trebuie doar să știm ce să cautăm. Specialiștii în medicina naturistă sunt de acord că există câteva plante medicinale pentru slăbit, ale căror efecte se mențin și pe termen lung, spre deosebire de efectele curelor de slăbire. În continuare vom discuta câteva dintre acestea, despre modul de folosire și de posibilele rezultate pe care le putem obține.

Scorțișoara este un condiment delicios, dar știați că acesta poate ajuta în procesul de pierdere în greutate? Scorțișoara încetinește transformarea zahărului în grăsime și ajută foarte mult la procesarea corectă a carbohidraților. Cel mai plăcut mod de a consuma această plantă minune este presărată peste cafeaua de dimineață. Încercați să eliminați acele lingurițe de zahăr din cafea și să le înlocuiți cu scorțișoară, pentru o aromă deosebită, iar organismul dumneavoastră vă va mulțumi.

Ceaiul verde este foarte util în perioadele în care încercăm să ajungem la greutatea ideală, prin proprietățile sale extrem de benefice. Consumat frecvent, acesta ajută la accelerarea metabolismului, la stimularea digestiei și la detoxifierea organismului. Din păcate, prea mulți oameni îl resping deoarece nu știu să-l pregătească corect, lăsând plicul prea mult în apă, iar acesta capătă un gust amar, nu foarte plăcut. Preparat corect, ceaiul verde are o aromă foarte delicată și bună, așa că nu veți simți că urmați un tratement, ci doar că savurați o băutură delicioasă.

Guarana este o plantă exotică, cu un conținut foarte ridicat de cofeină, chiar mai mare decât al cafelei. Această proprietate o face foarte utilă în curele de slăbire, deoarece este o sursă foarte bună de energie în momentele în care urmăm un regim hipo-caloric. Pe lângă nivelul ridicat de energie pe care ni-l oferă, guarana acționează și ca un stimulant al procesului de ardere al grăsimilor.

Faptul că frunzele de aloe vera au o mulțime de beneficii pentru piele nu mai este de mult o noutate. Însă nu mulți știu faptul că aloe vera este o plantă medicinală pentru slăbit foarte eficientă, datorită efectului său de detoxifiere și de accelerare a arderii grăsimilor. În plus, aceasta ajută foarte mult și la reglarea tranzitului intestinal, acționând astfel prin mai multe mecanisme pentru a ajuta organismul să elimine kilogramele în plus.

Nici un top al plantelor medicinale pentru slăbit nu ar fi complet fără menționarea spirulinei. Această algă-minune este o sursă extrem de bogată în vitamine, minerale și proteine; care ajută foarte mult la reglarea apetitului și a poftei de dulciuri. Fiind o plantă foarte complexă, aceasta poate fi folosită atât pentru curele de slăbire, cât și pentru cele de îngrășare, întărind în același timp organismul. Spirulina este o adevărată comoară pe care Mama Natură ne-a dăruit-o și pe care noi trebuie să o prețuim si să învățăm cum să o folosim.

Toate acestea fiind spuse, vă sfătuim să nu vă bazați doar pe plantele medicinale pentru slăbit, ci să încercați să vă modificați și stilul de viață, făcând alegeri mai sănătoase când vine vorba de mâncare și mărind puțin nivelul de activitate, măcar prin introducerea plimbărilor zilnice.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*