Rozmarinul. Decorativ, dar bun și pentru sănătate

Unul dintre cele mai folosite condiment în bucătărie, recunoscut pentru aroma sa unică, rozmarinul este folosit atât ca și plantă ornamentală, dar îi sunt recunoscute și meritele în ceea ce privește acțiunea sa asupra stării de sănătate a organismului.

Elixir al tinereții

Încă din antichitate rozmarinul a fost considerat un adevărat ”elixir al tinereții”, fiind indicat în special în cazul persoanelor care suferă de anemie, sunt în convalescență după boală, sau care doar au nevoie de o ”infuzie” de sănătate. Rozmarinul ajută organismul să lupte cu semnele de îmbătrânire, și s-a demonstrat chiar științific că persoanele care consumă mult rozmarin sunt mai energice, nu sunt predispose la depresii, iar organele interne sunt mult mai ”tinere”.

CONTINUARE – Rozmarinul. Decorativ, dar bun și pentru sănătate


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*