Singurul ulei benefic pentru menopauză și menstruație dureroasă

”Sunt cam 8000 de ani de când omul cultivă această plantă, inițial pentru construcții, îmbrăcăminte și alimente și ulterior pentru proprietățile sale medicinale. La ora actuală utilizarea sa în scop terapeutic este permisă în multe țări europene printre care Austria, Olanda, Germania, Elveția, Belgia și mai mult de zece state din SUA – ne explică Ștefan Manea, cercetător în domeniul plantelor medicinale.

Este vorba despre cânepă.

E ceva pur si simplu minunat la această plantă și anume generozitatea ei nemărginită. Ca și cum nu ar fi de ajuns că are atâtea întrebuințări industriale, ea vine cu daruri extraordinare și pe partea de sănătate. Mult aș putea să vă vorbesc despre ea, dar astăzi o să vă spun măcar câteva lucruri despre uleiul de cânepă care tratează TOATE tipurile de alergii, scade colesterolul, aduce beneficii diabeticilor și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar inclusiv la persoanele sub tratament oncologic.

Uleiul de cânepă are nevoie de o prelucrare specială

Noi la HOFIGAL obținem, prin presarea la rece a semințelor de cannabis sattiva un ulei de cânepă pur, un produs premium de o calitate excepțională deoarece reușim să-i păstrăm absolut toate proprietățile grație metodei de prelucrare, lucru care nu se poate spune despre alte uleiuri de acest tip, extrem de scumpe de pe piață, produse în Europa sau aiurea după niște standarde incerte sau inexistente. Consumatorii trebuie să știe că uleiul de cânepă are nevoie de o prelucrare specială pentru a i se păstra toate formidabilele proprietăți, lucru pe care La HOFIGAL noi reușim să-l asigurăm – punctează interlocutorul nostru.

Singurul ulei vegetal comestibil benefic pentru menopauză și menstruație dureroasă

Aș vrea să rețineți că acesta este singurul ulei vegetal comestibil benefic pentru menopauză și menstruație dureroasă, probleme cu care milioane de femei din lumea întreagă se confruntă, de  multe ori neștiute de nimeni.

Cum reușește uleiul de cânepă să facă acest lucru? Prin conținutul său de acid gama-linolenic. Aduce alinarea simptomelor supărătoare ale menopauzei, bufeurilor care le copleșesc pe femei, durerilor menstruale atroce pe care le resimt acestea în preajma sau în timpul menstruației.

Sunt probleme femeiești în legătură cu care se face prea puțin și nimeni nu știe că remediul este atât de la îndemână!

Uleiul de cânepă face minuni pentru inimă și creier

Mai mult de atât. El abundă în acizi grași Omega 3.  Atenție,  acești acizi nu pot fi fabricați de organismul uman, ci introduși numai din exterior! De aceea, uleiul de cânepă luat în perioadele de sarcină și de alăptare ajută la dezvoltarea și maturarea creierului la noul-născut, dezvoltarea retinei și îmbunătățirea funcției vizuale la copii, dezvoltarea armonioasă a sistemului osos și stoparea apariției rahitismului. Acești acizi grași nesaturați de tip Omega 3 sunt parte integrantă a membranelor neuronale, hrănind creierul și ținându-l sănătos și funcțional până la adânci bătrâneți. Îmbunătățește capacitatea de învățare și memorare la absolut toate vârstele. Este unul dintre cele 3 sau 4 uleiuri cele mai bune din lume și-l recomand fără ezitare dacă vrei să ai o viață lungă și o memorie de elefant și dacă vrei să faci minuni pentru inima și creierul tău” – conchide cercetător Ștefan Manea.

Articol preluat de pe aquiahora.ro.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*