Țelina, aliat al bărbatului. Adevărat sau fals? Cum îmbunătățești funcția sexuală

Cercetările recente confirmă ceea ce medicina tradițională ayurvedică, dar și țăranul român știau încă din vechime: frunzele, dar mai ales semințele de țelină, erau folosite cu un succes incredibil atât la femei cât și la bărbați pentru încetinirea și stoparea proceselor de îmbătrânire.

Cuplurilor trecute de vârsta a doua, dornice să procreeze  li se recomandau semințele, pe vremea când nu existau alternativele care ajută astăzi cuplurile să aibă un copil pe cale naturală.

Mi-am amintit și că în legenda originală despre Tristan și Isolda se spunea că cei doi beneficiau de un ”elixir al îndrăgostiților”. Ce credeți că avea acest cocteil? Un amestec de vin, ardei, piper, trufe și o cantitate apreciabilă de țelină! – ne împărtășește zâmbind ing. chimist Ștefan Manea și continuă:

Cercetările actuale nu confirmă doar caracterul afrodisiac al țelinei, ci și faptul că este unul dintre cei mai eficienți detoxifianți și regeneratori ai sângelui. Pentru a cupla cele două beneficii, se recomandă tinctura de țelină care se poate obține și acasă sub condiția respectării tuturor etapelor din proces.

Tinctura de țelină, un complex afrodiziac și regenerator

Pentru că multe au fost cerințele în acest sens venite din piață și pentru că este o componentă fundamentală a unei vieți echilibrate și fericite, funcționalitatea sistemului reproducător ne-a interesat mereu – subliniază interlocutorul meu.

Așa a apărut în portofoliul HOFIGAL Tinctura de țelină, un produs care se adresează cu precădere disfuncțiilor sexuale pe care le reglează cu delicatețe și care normalizează activitatea secretorie a glandelor sexuale la femei și bărbați.

În afară de această indicație terapeutică, tinctura de țelină se adresează asteniei, surmenajului, se folosește ca adjuvant în afecțiunile reumatice, gută și obezitate. Ajută în toate situațiile de stres intens, suprasolicitare nervoasă, efort fizic și intelectual susținut, examene. Ajută de asemenea la normalizarea greutății corporale fiind un bun remediu al obezității. Prin componentele sale chimice, prin sărurile minerale conținute, printre care sodiu, potasiu, magneziu, calciu, prin bogăția sa incredibilă de vitamine – A, B1, B2, B3, B5, C, E, K,PP, dar mai ales prin uleiul volatil bogat în compuși triterpenici, țelina este în acest moment considerată unul dintre produsele importante care detoxifică și regenerează – subliniază interlocutorul meu.

Se utilizează intern, în cure de 2-3 luni. Doar 20-30 de picături de 1-3 ori pe zi, diluate în apă fiartă și răcită vor genera un amplu proces de revigorare a întregului organism.” – conchide cercetător Ștefan Manea.

Articol preluat de pe aquiahora.ro.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*