Varza

Făcând parte din familia cruciferelor, varza este o legumă extrem de apreciată de foarte multă lume. Pe lângă gustul deosebit pe care ni-l oferă în reţete delicioase, varza are o mulţime de alte proprietăţi. În primul rând este o legumă cu un foarte mic raport caloric, respectiv 25 de calorii […] mai mult »

Usturoiul

Bogat în potasiu, sulf, fosfor, calciu, siliciu, iod, vitaminele A, B1, B2, C, în stare crudă sau sub formă de tinctură, ulei, suc sau pus la macerat, usturoiul poate fi numit, fără nicio urmă de reţinere, plantă miraculoasă. Afecţiunile ce pot fi tratate sau ameliorate  cu ajutorul usturoiului  se încadrează […] mai mult »

Cuișoarele, sursă de sănătate pentru copil

Știai că pentru sănătatea copilului, cuișoarele pot face adevărate minuni? Cuișoarele oferă multe beneficii organismului, iar dintre cele mai importante sunt proprietățile antimicrobiene, lupta împotriva cancerului, protejarea ficatului, stimularea sistemului imunitar, controlul diabetului zaharat, întărirea oaselor, precum și combaterea împotriva bolilor și a durerilor de cap. Cuișoarele sunt unele dintre […] mai mult »