Balsam pentru păr cu coenzima Q10 de la Hofigal

Pe întreaga scenă istorică, părul bogat și mătăsos a fost considerat un simbol al frumuseții și al seducției. Cum părul nostru merită ce este mai bun, ce spuneți de un balsam de păr cu coenzima Q10 și gemoderivate din rozmarin, mesteacăn, ulm etc?

Balsamul pentru par cu coenzima Q10 de la HofigalSă le luăm în ordine. Pe lângă blocarea acțiunii radicalilor liberi și efectul său antirid, coenzima Q10 are beneficii și pentru părul nostru. Cum? Ne spune chiar dr. Anca Daniela Raiciu, Doctor în Științe Farmaceutice, specialist Hofigal: „Pe lângă alimentația echilibrată, frumusețea părului se întreţine şi cu ajutorul produselor cu substanţe naturale active, dintre care un rol deosebit de important îl are coenzima Q10, o enzimă nelipsită din suplimentele nutritive şi din produsele cosmetice, care reglează producerea de energie în celulele organismului, având un puternic efect antioxidant. Coenzima Q10 stimulează producţia de keratină. Prezentă în formulele şampoanelor şi balsamurilor, coenzima Q10 menţine sănătatea cuticulei capilare”, a declarat dr. Anca Daniela Raiciu.

Gemoterapia este o știință complet nouă și o ramură a bioterapiei, ce are la bază următorul principiu: seva plantelor are în structura sa componente, care au caracteristici asemănătoare cu unele componente ce se găsesc în celulele unor țesuturi din organismul uman. Gemoderivatele realizează un drenaj biologic, iar astfel sunt eliminate toxinele din corp și se restaurează echilibrul biologic al organismului nostru.

Gemoterapia reprezintă una din principalele preocupări ale laboratoarelor Hofigal și dezvoltă o gamă de produse pe baza acestei noi sțiințe.

Compania Hofigal s-a gândit la clientele sale ce mizează pe acest atu și a venit în întâmpinarea lor cu un produs de calitate, balsamul de păr cu coenzima Q10. Acest produs cosmetic este conceput din ingrediente naturale, cum sunt gemoderivate din muguri și mlădițe de plop, mesteacăn, ulm, castan, rozmarin și coenzima Q10.

Balsam de păr de la Hofigal este considerat unul din cele mai elaborate produse destinate îngrijirii părului. Are în compoziția sa gemoderivate din castan, rozmarin, muguri și mlădițe de plop, mesteacăn, ulm și coenzimaQ10 ce ne protejează podoaba capilară. În plus, aceste ingrediente naturale contribuie la regenerarea și revitalizarea firului de păr.

Dacă aveți un păr degradat sau un fir aspru, prin care pieptănatul devine un coșmar, apelați cu încredere la balsamul pentru păr cu coenzima Q10, iar părul vostru se va descurca mai ușor și va deveni mai mătăsos. Mai mult, acest produs natural îți lasă părul ușor de coafat.

Balsamul are o textură cremoasă, ce îți permite o aplicare fără probleme și se lasă să acționeze timp de cinci minute.

Pentru un păr sănătos și catifelat avem nevoie de un balsam de calitate. O podoabă capilară bogată devine o armă de seducție imbatabilă și ne stimulează încrederea în sine.

Balsamul de păr cu coenzimaQ10 de la Hofigal poate fi găsit aici:

http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=782

http://hofigalonline.ro/balsam-par-cu-q10—fl-200-ml/147.htm


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*