Combate infecțiile intime cu produse naturiste de la HOFIGAL

Primesc de la foarte multe doamne întrebări care vizează sănătatea zonei intime, iar în articolul de față voi face câteva precizări și voi recomanda două produse naturiste care combat infecțiile ce pot afecta sănătatea aparatului reproducător – afirmă dr. în farmacie și specialist în cosmetologie Anca Daniela Raiciu.

La femei, zona intimă are un echilibru ușor de tulburat, din cauza anatomiei specifice, iar la tulburările hormonale se pot adăuga agenți externi posibil perturbatori: viața sexuală, ce și cum mâncăm, igiena, medicamentele auto-administrate, anticoncepționalele, etc.

De la candidoză și vaginită până la trichomoniază, o femeie se poate confrunta cu o paletă de afecțiuni care aduc jenă, disconfort, durere.

Iritațiile, mâncărimile, senzațiile difuze de arsură sunt de asemenea caracteristice infecțiilor intime, iar erupțiile, inflamarea, durerea la contact sau sângerarea ar trebui luate ca îndemnuri de a merge imediat la medic!” – avertizează aceasta.

Cum previi și combați infecțiile intime?sapun-vegetal-lichid-fl-200-ml-55-1

”În primul rând nu neglija igiena zilnică!– ne îndeamnă specialistul și adaugă:

Este foarte important să NU folosești produse de igienă parfumate, care sunt pline de metale grele, conservanți, agenți chimici de parfumare, parabeni, ftalați, formaldehide, etc. Îți recomand să folosești produsul Săpun moale vegetal  de la HOFIGAL care conține săruri de potasiu, fiind integral natural din extract de plante: gălbenele, mușețel, patlagină, urzică, coada calului, frunze de nuc și conține vitaminele A, D, E și F.

plant-intim-lotiune-pentru-igiena-intima-156-1Apoi folosește produsul HOFIGAL Plant Intim după fiecare spălare. Este un produs cu o excelentă acțiune antiseptică, bacteriostatică, antifungică, antiinflamatoare și antialergică. Cicatrizează și contribuie la reducerea leucoreei, fiind emolient. În acest mod, poți preveni simplu, cu succes, folosind acțiunea plantelor, infecțiile și inflamațiile din zona ano-genitală – conchide dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu.

 

 

 

Articol preluat de pe: aquiahora.ro

 


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*