Cremă hidratantă de zi „Ciuleandra” de la Hofigal

Sigur v-a atras atenţia cuvântul „Ciuleandra” şi v-aţi gândit fie la un dans popular din Muntenia, fie la romanul scris de Liviu Rebreanu, fie la un cântec interpretat de Maria Tănase sau în final la un film regizat de Sergiu Nicolaescu.

Crema hidratanta Ciuleandra de la HofigalÎnsă noi astăzi, vorbim despre un produs special conceput de compania Hofigal, pentru a avea grijă de sănătatea tenului nostru- crema hidratantă de zi Ciuleandra.

Tenul nostru este supus zilnic la poluare, la radiaţii UV, la E-uri ascunse în diverse produse cosmetice, iar în această situaţie are nevoie de un aliat ferm de protecţie.

Exact la acest aspect s-a gândit şi compania Hofigal şi a ales cele mai bune ingrediente pentru crema Ciuleandra: ulei de cânepă, ulei de armurariu, extract de nalbă, extract de orz şi extract de spirulină.

Uleiul de cânepă este un element esenţial pentru sănătatea noastră deoarece conţine atât Omega3 şi Omega6, cât şi vitamina A, vitaminele B1, B2, B5, vitamina C, vitamina D şi vitamina E.

În cosmetică, uleiul de cânepă are capacitatea de a reda echilibrul pielii uscate, de a vindeca leziunile pielii şi de a asigura hidratarea de care tenul nostru are nevoie. În plus, acest ulei este inclus în multe produse de înfrumuseţare datorită efectelor sale antiinflamatorii şi antiîmbătrânire, dar şi a conţinutul bogat de antioxidanţi.

Armurariul este o plantă medicinală utilizată de peste 2000 de ani în tratarea bolilor de ficat şi creşte sub formă de tufe. Însă, datorită efectelor sale antioxindante şi regenerante, uleiul de arnurariu, este un ingredient apreciat în produsele de îngrjire persoanală. Pe lângă capacitatea sa de a împiedica formarea inflamaţiilor, uleiul de armurariu contribuie la menţinerea sănătăţii membrelor celulare.

Extractul de orz combate acţiunea dăunătoare a radicalilor liberi, ce sunt direct responsabili de îmbătrânirea celulelor. Mai mult, combate afecţiunile „nesuferite” precum acneea, eczemele şi dermatita.

Pe lângă acţiunea sa benefică de anti-îmbătrâniere, extractul de nalbă are un efect de calmare asupra pielii noastre şi îi conferă tenului hidratarea de care are nevoie. În plus, extractul de nalbă tratează probleme tenului iritat si regenerează tenul uscat.

Aproape de final, ne întrebăm cu ce ne ajută extractul de spiritulină? Tenul nostru primeşte îngrijirea de care are nevoie, prin responsabilitatea pe care şi-o asumă extractul de spirulină, aceea de curăţare în profunzime a pielii noastre. Pe lângă acest aspect,, spirulina are o acţiune cicantrizantă şi joacă un rol important în încetinirea procesului de îmbătrânire, prin aportul său în regenerarea celulelor.

Aceste ingrediente au fost reunite pentru a servi misiunii finale plină de complexitate, crema Ciuleandra având o triplă acţiune: previne, atenuează şi întârzie procesul de îmbătrânire a pielii.

Pentru a beneficia de rezultatele acestui produs de înfrumuseţare, aplicaţi crema dimineaţa, pe tenul curat.

Femeile îşi doresc un ten hidratat, învăluit într-o senzaţie de prospeţime şi ca pielea lor să se bucure de un aspect sănătos. Este un lucru pe care îl putem obţine şi pe care îl merităm fără drept de apel. Cum? Folosind crema hidrantantă de zi Ciuleandra, în care ingrediente sale naturale au fost „invitate la joc” pentru menţinerea sănătăţii tenului nostru.

Crema hidratanta de zi „Ciuleandrea” de la Hofigal se comercializează sub formă de borcan de plastic de 50 de ml şi poate fi găsit aici http://hofigalonline.ro/ciuleandra—crema-hidratanta-de-zi/267.htm

Gama „Ciuleandra” de la Hofigal conţine şi o cremă nutritivă de noapte, despre care vom discuta într-un alt episod. Vă oferim doar un preview aici http://hofigalonline.ro/ciuleandra—crema-nutritiva-de-noapte/266.htm


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*