Cum ne afectează un colon toxic organismul?

”Când colonul are o activitate redusă este posibil ca deșeurile toxice să fie absorbite prin peretele intestinal și să treacă în fluxul sanguin.

Și imaginați-vă ce se întâmplă în acest caz: sângele transportă aceste toxine în tot organismul și o parte din ele sunt depozitate în țesuturi. Rezultă un organism intoxicat și îmbâcsit la fel ca o casă din care gunoiul n-a fost dus aproape niciodată!

Rețineți: cea mai mare cantitate este reținută în țesuturile cele mai sensibile, și cu cât celelalte sisteme de eliminare lucrează mai puțin cu atât, cu atât corpul va reține mai multe toxine! Când acestea depășesc capacitatea organismului de a le metaboliza, apare o suită de boli care pot culmina cu cea mai perfidă și mai agresivă: cancerul.” – răspunde ing. chimist Ștefan Manea,  fondatorul companiei HOFIGAL,  la întrebarea noastră din titlu.

Cât rău ne poate face un colon îmbâcsit, neglijat?

Una dintre acestea a fost: cum ne afectează un colon toxic organismul? De fapt, cât rău ne poate face un colon îmbâcsit, neglijat?

”Dintre toate procesele esențiale pentru o sănătate optimă, eliminarea este sigur cea mai importantă.

Oamenii nu înțeleg acest lucru și să știți – punctează ing. chimist Ștefan Manea, că sunt și medici care nu realizează cât de important este aparatul gastrointestinal în funcționarea organismului. Abia acum, după decenii de nutriție clinică, cercetări și studii s-a ajuns la înțelegerea că starea țesutului intestinal este adesea cheia către sănătate sau boală a oricărei persoane.

Toate problemele noastre încep, de fapt, din colon

Corpul nostru depinde de un colon curat și trebuie subliniat că toate problemele noastre încep cel mai adesea din colon, mai mult decât în orice altă parte a organismului.

Trebuie să ne asigurăm că intestinele noastre primesc suficientă apă, au un tonus nervos bun, un tonus muscular bun, o circulație adecvată și beneficiază de nutrienți biochimici în cantități corespunzătoare. Colonul este sursa majorității toxinelor interne, care își croiesc drum prin spre sânge și limfă prin peretele intestinal și sunt apoi purtate și depozitate în țesuturi, de aceea importanța eliminării este crucială.

Redigest, un produs medaliat cu aur internațional

Un colon mai curat înseamnă țesuturi mai curate care se vindecă mai ușor și am onoarea să vă spun că unul dintre produsele noastre cele mai vechi și mai apreciate de către români – pentru sănătatea digestiei – aparține companiei noastre și mă refer la Redigest.

Nu mai puțin onorant, dar sigur mai puțin important decât aprecierea românilor,  este faptul că  HOFIGAL a fost medaliat cu aur internațonal pentru acest supliment alimentar de top și pentru multe alte produse adresate unei bune digestii.”

Cei ce achiziționează acest produs trebuie să știe că Redigest:

  • sprijină reglarea tranzitului intestinal și contribuie la intensificarea eliminării toxinelor din organism;
  • înlătură disconfortul abdominal din cauza balonării, ajută la eliminarea gazelor formate;
  • stimulează dezvoltarea microorganismelor specifice florei normale, utile la nivelul intestinului gros – are acțiune decongestivă la nivelul tubului digestiv și a organelor anexe;
  • reglează motilitatea tubului digestiv si a colecistului.

Articol preluat de pe aquiahora.ro.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*