Drojdia de bere, sursă excelentă de vitamina B. Unde o găsești?

”Nu doar cei care țin cure de slăbire drastice, vegetarienii și raw-veganii sunt deficitari în vitaminele B, ci aproape toată lumea are această carență:  vârstnicii, cei care au un mod de viață stresant, marii consumatori de cafea, ceai negru sau verde, precum și cei ce suferă frecvent de diaree.

Copiii și adolescenții au nevoie de un aport optim de vitamine B, importante pentru stimularea procesului de creştere. Anemicii şi cei cu probleme de sănătate, cu o slabă capacitate de concentrare sau cu un grad ridicat de nervozitate au în cea mai mare măsură nevoie de vitaminele grupului B. La adolescenți acestea împiedică apariţia unor fenomene neplăcute la nivel fizic cum ar fi erupţiile puternice de acnee şi ţin sub control instabilitatea emoţională, specifică acestei perioade de vârstă. Ajută la dezvoltarea intelectului şi la combaterea întârzierilor de creștere.

Cine dorește sa-si consolideze metabolismul cu vitamina B1 n-ar trebui să-și cumpere vitamine sintetice, ci să și-l procure din drojdie de bere – explică dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu.

Drojdia de bere cu alfalfa și siliciu de la HOFIGAL, un complex excepțional de vitamine

În acest sens recomand complexul HOFIGAL de Drojdie de bere, alfalfa și siliciu  supliment ce conține o listă întreagă de proprietăţi.

Amintesc doar câteva dintre ele: antianemice, vitaminizante, remineralizante, antitoxice, antidiabetice, antimicrobiene, protectoare ale sistemului nervos, calmante, de scădere a colesterolului. De asemenea, acest complex stimulează glandele endocrine, reglează  ciclul menstrual și are efect benefic în inducerea unui somn odihnitor.

Drojdia de bere produce aproape întreaga gamă de aminoacizi esenţiali, vitamine mai ales din grupul complexului B, dar şi vitaminele D, H, E, enzime și săruri minerale. Dacă pe lângă asta adăugăm faptul că are și un  conţinut ridicat de potasiu, fier, calciu, magneziu, precum și seleniu și crom, obținem tabloul complet al unui supliment alimentar redutabil ce se comportă ca o o adevărată uzină de medicamente” – conchide interlocutoarea noastră, specialist de primă clasă în fitoterapie, gemoterapie și aromoterapie.

Cum se administrează drojdia de bere:

Adulți: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale.

Copii între 7 si 12 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Copii peste 12 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Material preluat de pe aquiahora.ro.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*