Gel contur ochi Hof.Viodana

De câte ori nu ați auzit expresia că ochii sunt oglinda sufletului? Pentru a-i pune în valoare și pentru a-i ajuta să transmită mesajul care trebuie persoanei iubite, trebuie să avem grijă și de pielea din jurul ochilor.

Gel contur ochi Hof ViodanaCum natura este aliatul nostru sincer și de încredere, de ce să nu apelăm la un produs realizat din elementele sale? Din covata de bunătăți, să extragem uleiul de portocal, uleiul de cătină, extractul de echinaceea și, un bonus, coenzima10. Veți vedea mai târziu de ce am ales acestea, să menținem puțin suspansul.

Uleiul de portocal este apreciat pentru rolul său benefic în vindecarea acneei și a dermatitei. În plus, acest ulei este utilizat adesea ca ingredient în creme şi loţiuni destinate îngrijirii oricărui tip de piele.

Uleiul de cătină, pe lângă faptul că stimulează producția de colagen, apără pielea de acțiunea razelor puternice ale soarelui. Pe lângă acest aspect, uleiul de cătină conferă pielii elasticitate și o protejează de efectele negative ale radicalilor liberi. Nu putem omite faptul că acest ulei este responsabil și de hidratarea pielii noastre.

Coenzima Q 10 este un adversar redutabil al îmbătrânirii și este deja cunoscut și apreciat efectul său antirid.

Extractul de echinaceea se ocupă cu seriozitate de echilibrarea activității sistemului imunitar. Revenind pe zona de înfrumusețare, echinaceea accelerează procesul de vindecare a urmelor lăsate de inamici ai pielii cum ar fi acneea, eczeme sau arsuri.

A venit momentul să dezvălui motivul pentru care am ales ingredientele de mai sus.

Să ne orientăm atenția spre magazinul virtual de produse naturale Hofigal (http://hofigalonline.ro/ http://www.hofigal.eu/index.php) care ne oferă produse ce conțin ce este mai bun din universul vegetal.

Ce spuneți de un gel contur ochi oferi de compania Hofigal?

Ingredientele au fost special alese pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Gelul contur ochi Hof.Viodana, conceput pe bază de substanţe bioactive naturale, conține coenzima Q10, extract de echinaceea, ulei de cătină, ulei de portocal.

Ce beneficii ne aduce acest produs de îngrijire?

În primul rând, punctăm cel mai important beneficiu al gelului contur ochi Hof.Viodana , acela că hidratează în profunzime pielea din jurul ochilor. Mai mult, acționează ca o barieră ce nu lasă se risipească apa transepidermală.

În plus, gelul de la Hofigal întârzie procesul de îmbătrânire prematură și atenuează ridurile de expresie.

Persoanele care se confruntă cu cearcăne supărătoare, pot apela cu încredere la acest produs de îngrijire, pentru a diminua existența lor, dar și pentru a elimina din stresul pe care ni-l provoacă.

Pentru a te bucura de efectele benefice ale gelului contur ochi de la Hofigal, acesta trebuia aplicat zilnic, prin masare ușoară, după ce v-ați demachiat.

Chipul nostru este unic și are frumusețea sa aparte, iar ochii reprezintă cel mai sincer și profund canal de comunicare cu lumea exterioară. Însă, ca orice mijloc de comunicare are nevoie de întreținere și îngrijire constantă, din acest motiv cel mai bine este să apelați la un produs de îngrijire conceput din ingrediente naturale.

Gelul contur ochi Hof.Viodana este comercializat sub formă de tub de 30 de ml. (http://hofigalonline.ro/gel-contur-ochi-hofviodana-30-ml/88.htm).

(http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=470)


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*