Hofigal – produse pentru digestie!

Ai destul de des probleme cu stomacul? Iată ce produse naturale poți folosi.

hofigal redigest

Fiecare aliment pe care îl introducem în organism declanșează un lanț enzimatic specific, iar aceasta este explicația pentru care copiilor mici, li se diversifică treptat alimentația. În cazul adulților, lanțurile enzimatice sunt active, însă nu pot produce îndeajuns de multe enzime, pentru o cantitate mare de alimente rare.

Cu ce probleme digestive te poți confrunta?

Probabil cea mai cunoscută problemă este balonarea. Specialiștii au clasificat balonarea în două grupe: balonarea gastrică, care se manifestă de obicei în momentul în care cantitatea de alimente este mult prea mare, față de cantitatea de enzime și săruri biliare, produse de organism și balonarea abdominală care se produce la nivelul colonului, datorită unui proces de fermentație excesiv. Această fermentație nu este obligatoriu să fie cauzată de alimente vegetale, deoarece chiar și o cantitate mare de proteine animale, pot să declanșeze așa-numita putrefacție, deoarece proteinele nu s-au digerat bine în porțiunile anterioare ale tractului digestiv.

Arsurile sunt și ele destul de comune în rândul problemelor gastrice. Ele apar de obicei abia a doua zi, după un exces, mai mic sau mare, alimentar.

Senzația de greață apare ca o reacție de apărare a organismului, ca și când ar vrea să ne spună că nu mai are nevoie de alimentul respectiv.

Constipația nu prea apare în cazul exceselor alimentare, însă, dacă totuși apare în urma unui consum exagerat înseamnă că la nivelul colecistului nu se efectuează un drenaj suficient de bun, pentru cantitatea de alimente.

Diareea apare de obicei în care unui exces de proteine și lipide, de origine animală, care se face după o perioadă de dietă vegetariană.

Indigestia poate să apară mai ales atunci când cantitatea de enzime digestive și săruri biliare sunt insuficiente, față de cantitatea de alimente ingerate.

Ce produse poți folosi

Redigest – este un supliment alimentar care conține enzime, cu rol în îmbunătățirea digestie, și extract de armurariu, cu rol protector hepatic. În mod normal acest produs se administrează după masă deoarece conține enzime, iar acestea ar putea fi anihilate în cazul în care aciditatea gastrică este un pic mai mare. Ca mod de administrare poate fi folosit și înainte de masă în cazurile de diaree, fiind folosit ca reglator al tranzitului intestinal.

Redigest Plus
 – are o combinație mai complexă și de obicei se administrează înainte de masă acționând ca un pansament gastric și reglator al funcției digestive. în unele situații se poate lua după mese în funcție de produsele asociate și simptomatologie.

Reglacid – acționează ca un antiacid, formula fiind îmbunătățită pentru cazurile de gastrită și ulcer. Acesta se administrează înainte de masă pentru a anihila aciditatea gastrică excesivă.

Mag Anghinar – este suplimentul alimentar cel mai frecvent utilizat în cazurile de colecist hipoton (fiere leneșă) iar în anumite cazuri este folosit și în situația litiazei biliare, atunci când sedimentul biliar (pietre la fiere) nu depășește 5 mm.

Gemoderivat din mlădițe de merișor – este utilizat în cazurile de colon iritabil și în cazurile de flatulență (balonare) pasageră. Acesta mai acționează și ca un antiseptic digestiv pentru cazurile de indigestie.

Sursă foto: www.hofigal.eu


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*