Ulei pentru masaj Hofigal cu efecte antireumatice și antistres

În societatea în care trăim, ne acompaniază frecvent un partener numit stresul. Poate nu ar fi ceva rău aici, dacă el nu ar produce toxine în organismul nostru, ce are ca efect perturbarea funcțiilor și aparatelor din corpul nostru. Știți ce merităm în acest caz? Un masaj de relaxare.

Ulei pentru masaj de la HofigalApelând la tehnica masajului, se eliberează endorfinele la nivelul sistemului nervos central, iar efectul este unul benefic pentru noi, deoarece ne induce o stare de bine.

Înainte de a vorbi despre un ulei de masaj eficace, să ne uităm la ingredientele oferite de natură precum:

Uleiul de mentă este benefic pentru îndepărtarea durerilor de cap, musculare și bolilor articulațiilor. În afară de acest aspect, ameliorează stările de anxietate, episoadele de depresie sau stres.

Uleiul de salvie reduce inflamațiile și combate acțiunea nocivă a radicalilor liberi. În plus, acest ulei ajută organismul să-și mențină tonusul în perioade de surmenaj fizic sau psihic. Revigorează organismul și când aceste este încărcat de oboseală și stări de tensiune nervoasă.

Uleiul de pin are capacitatea de a purifica organismul prin acțiunea sa de a trata problemele intestinale. Stresul, problemele de concentrare, dar și anxietatea sunt eliminate din viața prin intermediul acestui ulei esențial.

Uleiul de levănțică luptă împotriva stresului, anxietății și depresiei, acționând ca un agent tonic eficient pentru sistemul nervos. Mai mult, uleiul de levănțică poate induce o stare profundă de calm.

După ce am trecut în revistă componentele, să descoperim piesa completă.

Un masaj bine făcut are nevoie de un ulei de calitate. Noi vă recomandăm uleiul pentru masaj de la Hofigal, cu efecte antireumatice și antistres.

Acest ulei de masaj este realizat din produse naturale, mai precis, dintr-un amestec de uleiuri volatile obținute din mentă, salvie, levănțică și pin.

Ulei pentru masaj de la Hofigal are o acțiune tonifiantă și un efect calmant asupra sistemului nervos.
Pe lângă efectul său de relaxare și de combatere a stresului, acest ulei produs de Hofigal este benefic pentru tratarea artritei, artrozei, dar și în cazul reumatismului.

Acest produs are o acțiune complexă și pe lângă beneficiile specificate mai sus, el mai are capacitatea de a înlătura infecțiile microbiene și de a împiedica formarea inflamațiilor.

Uleiul de masaj de la Hofigal cu efecte antistres și antireumatice se aplică în strat subțire și se masează până la intrarea în piele, pentru a beneficia de relaxarea fizică și mentală pe care o meritați!

Masajul este o terapie de relaxare eficientă, ce reîncarcă bateriile corpului și menține sănătatea noastră psihică. În plus, nu are efecte secundare!

Pentru a ne elibera de compania stresului și a ne bucura de compania altui partener, cum ar fi relaxarea, țineți minte această ecuație: stres – masaj – ulei de masaj – relaxare și mai departe depinde doar de voi.

Acest ulei de masaj creat de Hofigal se comercializează sub formă de flacoane brune de 20, 50 și 100 ml.

http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=860

http://hofigalonline.ro/ulei-pentru-masaj—20-ml/91.htm


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*