Venhof – gel pentru ingrijirea picioarelor

Picioarele noastre au nevoie constant de îngrijire și de hidratare, nu doar în perioada estivală. Știați că femeile sunt de patru ori mai predispuse să sufere de afecțiuni la picioare față de bărbați? Bine, există un motiv întemeiat, noi femeile purtăm încălțăminte care nu este modelată pe poziția noastră firească a piciorului și, uneori, chiar foarte incomode.

Venhof - gel pentru ingrijirea picioarelorCum putem avea grijă de picioarele noastre? Pe lângă un masaj bine meritat. la intervale regulate de timp, ar trebui să le oferim hidratarea zilnică de care au nevoie.

Compania Hofigal s-a gândit să vină în ajutorul clientelor sale și a creat gelul Venhof, un gel pentru îngrijirea picioarelor.

Acest produs de îngrijire conceput special pentru răsfățul picioarelor noastre conține extracte din mlădițe de afin, muguri de alun, muguri de viță de vie și muguri de castan și ulei esențial de cimbru. În plus, în formula sa se găsește și vitamina C.

Toate aceste ingrediente au fost modelate pentru ca formula gelului Venhof să permită o absorbție foarte rapidă în piele, care nu lasă urme și nu murdărește.

Ce beneficii ne aduce gelul pentru îngrijirea picioarelor Venhof?

Dacă suferiți de afecțiuni la glezne, precum edemele ce pot apărea în împrejurul lor, gelul de picioare vă poate ajuta să scăpați de acești inamici ai sănătății noastre.

Mai mult, poate ați întâmpinat senzația de gambe grele. Ei bine, acest produs de îngrijire conceput de Hofigal vă eliberează de această senzație și vă înlătură și alte dureri.

Indiferent că mergeți mult pe jos sau stați mult timp în picioare la birou , gelul peste îngrijirea picioarelor Venhof vă calmează picioarele umflate.

Acest gel se aplică pe glezne și gambe, de două – trei ore pe zi și se masează până la absorbția totală în piele.

Picioarele voastre vă vor mulțumi pentru senzația de confort pe care le-ați oferit-o după aplicarea gelului Venhof.

Înainte de final, vă oferim mai jos câteva ponturi de îngrijire a picioarelor:

  • pentru menținerea unor mușchi fermi, dar și a flexibilității tendoanelor și ligamentelor, faceți plimbări scurte;
  • taie unghiile de la picioare drept și netezește vârfurile cu o pilă;
  • fie că purtăm pantofi, adidași, picioarele noastre transpir, iar umiditatea creează cadrul perfect pentru apariția bacteriilor. Pentru a preîntâmpina orice neplăcere, apelează la pudra de talc pentru ca picioarele tale să rămâne uscate timp îndelungat;
  • masajul la picioare trebuie realizat, la intervale regulate de timp, chiar dacă nu ai dureri, pentru intensificarea fluxului sangvin. Astfel, mușchi tăi vor fi flexibili și mai puțin predispuși la răni;
  • alege încălțămintea potrivită și confortabilă. Primordial este să purtam numărul corect, în caz contrar, repercusiunile asupra picioarelor noastre vor fi, pe lângă dureri, bătături, unghi încarnate și degetul ciocan. La ce se referă degetul ciocan? Un deget îndoit din prima articulație. Și o încălțăminte largă poate provoca daune sau afecțiuni la călcâi precum calusuri, vezicule.

Gândiți-vă la cât de solicitate sunt picioare noastre și chiar suntem adevărate campioane pentru că stăm pe tocuri mai mult de opt ore pe zi. Așadar, avem nevoie de un ritual constant de îngrijire a acestei zone. Nu este adevărat că picioarele catifelate și hidratate ne fac să ne simțim bine în pielea noastră?

Gelul pentru îngrijirea picioarelor Venhof oferit de Hofigal poate fi găsit aici:

http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=787

http://hofigalonline.ro/ven-hof—gel-pentru-ingrijirea-picioarelor/90.htm


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*